Προσωπικά δεδομένα

modet – Τμήμα Ηλεκτρονικής Υποστήριξης Πελατών

Σε αυτό το σημείο είναι η κατηγορία πελατών όπου τα δεδομένα τους υπάρχουνε στον ιστότοπό μας. Αυτοί είναι οι χρήστες οι οποίοι έχουν επισκεφθεί το κατάστημά μας για επιδιόρθωση κάποιου προϊόντος η έχουνε ζητήσει να μπορούνε να δούνε την εξέλιξη της πορείας του θέματος τους όπως και να έχουνε ιστορικό ανά πάσα στιγμή θελήσουν. Μπορούν ανά πάσα στιγμή να συνδεθούν και να διαγράψουνε τον λογαριασμό τους. Επίσης σε λίγο καιρό θα έχουνε την δυνατότητα να μπορούνε να κάνουνε λήψη του προφίλ τους και στην συνέχεια να το διαγραφούν εφόσον το επιθυμούν.

Τα δεδομένα που υπάρχουνε στην κατοχή μας στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι τα παρακάτω,

Ονοματεπώνυμο (για να μπορούμε να ξέρουμε με ποιον μιλάμε)
Τηλέφωνο επικοινωνίας (σταθερό και κινητό για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας)
Διεύθυνση (προκειμένου να φέρουμε τον υπολογιστή εφόσον χρειαστεί)
E-mail (για να μπορείτε να συνδεθείτε στο σύστημα παρακολούθησης συμβάντων)

 

Όλα τα στοιχεία που είτε που αναφέρονται είτε όχι παραπάνω αλλά υπάρχουνε στην βάση μας μπορείτε να τα δείτε και να τα διαχειριστείτε οποιαδήποτε στιγμή.

 

Και στην συγκεκριμένη περίπτωση, τα δεδομένα τα οποία υπάρχουνε, δεν έχουνε και δεν πρόκειται να διαμοιραστούν με οποιονδήποτε τρόπο, όπως αναφέρθηκε παραπάνω και ισχύουν οι ίδιοι κανόνες για την ενημέρωση των πελατών.

 

Η μόνη περίπτωση διαμοιρασμού των δεδομένων σας είναι αν υπάρχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.

 

Για οποιαδήποτε άλλη απορία ή διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνήστε με το γραφείο και να δοθούν διευκρινήσεις.

 

Με εκτίμηση,

Ιωάννης Χαντόγλου