Όροι χρήσης

Στο γραφείο της modnet

Στη modnet ήμασταν ανέκαθεν υπερ-προστατευτική με τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών μας και γι’ αυτό το λόγο τα δεδομένα που κρατάμε μέσα στο γραφείο είναι κρυπτογραφημένα και ουδέποτε δόθηκαν σε κανέναν με οποιονδήποτε τρόπο όπως παραδείγματος χάρη, πώληση, ανταλλαγή πελατολογίου, διαφημιστική εταιρεία και ούτω καθεξής.

 

Σε αυτά τα δεδομένα υπάρχει πρόσβαση μόνο από το εξουσιοδοτημένο προσωπικό και αυτό για να μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας και να σας ενημερώσει σχετικά με την κατάσταση της επιδιόρθωσης του οποιουδήποτε συστήματος, υπηρεσίας, την ενημέρωση για την λήξη κάποιας υπηρεσίας ή οτιδήποτε άλλο έχει ζητηθεί.

 

Στην χειρότερη περίπτωση όπου τα δεδομένα που έχουμε για εσάς, υποκλαπούν με κάποιο τρόπο, δύσκολο αλλά όπως πολύ σωστά μπορεί να ειπωθεί όχι απίθανο, θα υπάρξει ανάρτηση στην ιστοσελίδα του γραφείου μας modnet.gr, στην support.modnet.gr, στην αρχική σελίδα (με που ανοίγεται τον ιστότοπό μας) και θα παραμείνει εκεί όσο μας υποχρεώνει ο νόμος και ακόμα παραπάνω! Παράλληλα θα γίνει ανάρτηση και στην σελίδα μας στο Facebook, οπότε οι πελάτες που ακολουθούν την σελίδα θα ενημερωθούν άμεσα.

 

Υπάρχει και το θέμα για πόσο καιρό κρατάμε τα δεδομένα σας… το χρονικό διάστημα που κρατάμε τα δεδομένα σας είναι το λιγότερο 2 χρόνια καθώς υπάρχουνε περιπτώσεις όπου η επικοινωνία με τον πελάτη γίνεται λίγο πριν η ακόμα και κοντά στα τρία έτη. Παράδειγμα τέτοιων πελατών είναι αυτοί που έχουνε αγοράσει την υπηρεσία Eset – nod32 anti-virus για ένα, δύο ή τρία έτη και επικοινωνούμε μαζί τους για να τους ενημερώσουμε για την λήξη της υπηρεσίας. Άλλο παράδειγμα είναι οι πελάτες των οποίων φιλοξενούμε την ιστοσελίδα τους και έχουνε προ-πληρώσει για παραπάνω από ένα έτος οπότε έχουμε τα στοιχεία τους για να τους ενημερώσουμε και πάλι για λήξη της υπηρεσίας τους.

 

Ο κανονισμός GDPR επιβάλει να μπορείτε να κάνετε λήψη αυτών των δεδομένων για να έχετε γνώση το τί είδους δεδομένα έχουμε όπως επίσης σας δίνει το δικαίωμα της διαγραφής. Λήψη των δεδομένων δεν μπορεί να γίνει εκ των πραγμάτων καθώς αυτά τα δεδομένα δεν βρίσκονται on-line στο διαδίκτυο αλλά σίγουρα μπορείτε να μας ζητήσετε για οποιονδήποτε λόγο να διαγράψουμε τα δεδομένα που έχουμε για εσάς. Μπορείτε να αιτηθείτε την διαγραφή των δεδομένων σας κάνοντας μία επίσκεψη από το γραφείο μας προκειμένου να πιστοποιήσουμε ότι είστε εσείς καθώς δεν κρατάμε άλλα προσωπικά στοιχεία ταυτοποίησης όπως αριθμό ταυτότητας προκειμένου να μπορεί να γίνει ακόμα και τηλεφωνικά.

 

Παράλληλα σας ενημερώνουμε, όπως και παραπάνω, ότι τα στοιχεία που υπάρχουνε μέσα στο σύστημα μας, όπως αυτά αναφέρονται παρακάτω και όχι μόνο αυτά, είναι κρυπτογραφημένα χρησιμοποιώντας τεχνολογία AES 256-bit έτσι ώστε να διασφαλίσουμε το μέγιστο της ασφάλειας αυτών των δεδομένων.

 

Τα δεδομένα που έχουμε για εσάς όπως ήδη γνωρίζεται είναι τα παρακάτω,

Ονοματεπώνυμο (πρέπει να γνωρίζουμε σε ποιον ανήκει τι)
Τηλέφωνο επικοινωνίας (σταθερό και κινητό για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας)
Διεύθυνση (προκειμένου να φέρουμε τον υπολογιστή εφόσον χρειαστεί)
E-mail (για να σας στείλουμε οποιοδήποτε αντίγραφο θέλετε από την βάση μας σχετικά με την επιδιόρθωση σε οποιαδήποτε στιγμή θέλετε, άλλωστε γι’ αυτό έχουμε το ιστορικό του υπολογιστή)
Άλλα στοιχεία όπως Α.Φ.Μ. δεν τα κρατάμε αποθηκευμένα στο σύστημα μας και παραμένουν γραμμένα μόνο στα τιμολόγια όπως αυτό απαιτείται από το Υπουργείο Οικονομικών.

 

Με εκτίμηση,

 

Ιωάννης Χαντόγλου